Átállás: Útmutató az asztali és online verzió migrációjához

Az online verzióra átállást megkönnyítendő, Ügyfeleink részére készítettünk egy rövid útmutatót, hogy hogyan tudják átmásolni meglévő dokumentumaikat új rendszerünkbe. Amennyiben az átállás során nehézségekbe ütközik, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Videó: Adatok exportja/importja

Leírás: Adatok exportja/importja

1. Lépés

Az asztali verziót megnyitva a program közepén alul található az „Adatbázis mentése” gomb. Erre rákattintva kapunk egy .das fájlt, melyet lementünk a számítógépünkre.

2. Lépés

Megnyitjuk az online verziót, a böngészőbe beírjuk: szabalyzatok.dashofer.hu
A felhasználónevet és jelszót beírjuk, majd a „Belépés” gombra kattintva belépünk a rendszerbe.

3. Lépés

Amikor beléptünk a programba, a „Törzsadatok” fülre kattintunk. Ekkor legördül egy lista. A listából az „Export/Import” gombra kattintunk.

4. Lépés

Az import fájlnál rákattintunk a „Fájl kiválasztása” ikonra, ekkor azt a fájl válasszuk ki, melyet az asztali verzióból kimentettünk. Mikor a .das fájlt kiválasztottuk, rákattintunk az „Import indítása” gombra.

5. Lépés

Miután az Importálás megtörtént, a cégek adatait, telephelyeit, munkavállalóit és adatait a Törzsadatok ikonon belül találja. A Dokumentumok között találja meg a szabályzatokat, ugyanolyan struktúrában, felépítésben, mint az asztali verzióban.

Szoftver indítása / Bejelentkezés

Az online verzióhoz használatához, kattintson a "Program indítása" gombra.

Már rendelkezik előfizetéssel?

Amennyiben korábban előfizetett szoftverünk asztali verziójára, útmutatónk segít abban, hogy eddigi dokumentumait a program online verziójában használhassa. Útmutató megtekintése lépésről-lépésre!

Ügyfélszolgálat

+36 1 428 38 00

Kérdése van? Segítünk!

Felmerülő kérdései esetén munkatársai állnak rendelkezésére. Kérjük, küldje el nekünk kérdéseit és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!